pondělí 16. března 2015

Daňo se stal druhou hvězdou, z gólu se těšil i Pánik

Hokejový útočník Marko Daňo z Columbusu se stal druhou hvězdou pátečního zápasu NHL proti Edmontonu, který Blue Jackets vyhráli 5: 4 po samostatných Unibet nájezdech. Bývalý hráč Dukly Trenčín a Slovanu Bratislava vstřelil gól a přidal asistenci. Daňo se prosadil už v 43. vteřině zápasu, dosáhl pátý přesný zásah v sezóně. Později přidal i desátý bod za asistenci při gólu Scotta Hartnella. O výhře Blue Jackets rozhodl v rozstřelu v páté sérii Alexander Wennberg. Oilers prohráli sedmý duel v řadě, Martin Marinčin odehrál v jejich Unibet dresu přes 20 minut.

Z přesného zásahu se těšil i Richard Pánik z Toronta, v první třetině v přesilovce snižoval na ledě Calgary na 1: 2. Pro Panik to byla jedenáctá gólová radost v ročníku, celkově Unibet při prohře 3: 6 s Flames odehrál přes 14 minut. Calgary vyhrálo pátý zápas z posledních šesti. Maple Leafs jsou v poslední době na ledech soupeřů bezzubý. Unibet info: Přečtěte si recenzi sázkové kanceláře Unibet 

Brankář Andrew Hammond byl velkou překážkou tentokrát pro hráče New Yorku Islanders, v pátek měla opora Ottawy 34 úspěšných zákroků a Senators vyhráli 2: 1. Hammond ani v desátém startu v NHL neprohrál v řádném Unibet hracím čase (9-0-1) a neinkasoval více než dva góly. Podobný start do soutěže s dvěma a méně brankami měl jen v roce 1939 Frank Brimsek, který sérii natáhl na dvanáct duelů. "Nemyslím na rekordy. Zatím se mi však extrémně daří. Toto jsem si nepředstavoval ani v nejlepším snu," řekl Hammond. Senators vyhráli podesáté z posledních dvanácti duelů. Islanders Unibet nepomohlo ani 26 úspěšných zákroků Jaroslava Halák a prohráli třetí domácí duel v sérii. Ľubomír Višňovský přihrával na jediný gól týmu z Long Islandu, odehrál přes 18 minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat