pondělí 16. března 2015

Kuban Spring 2015 v Soči - Mladé Slovenky do semifinále

Slovenské fotbalové reprezentantky do 19 let postoupili už do semifinále na mezinárodním turnaji Kuban Spring 2015 v Soči, kde se setkají s domácími vrstevnicemi z Ruska.

Zverenky trenéra Branislava Petroviče porazili v pátečním čtvrtfinále výběr Estonska 2: 0 (1: 0). První gól mladých Slovenek vstřelila v 38. min Michaela Moťovský z pokutového kopu, po změně stran přidala druhý přesný zásah v 42. min Mária Mikolajová. Informace přineslo oficiálně konto Slovenského fotbalového svazu (ČMFS) na Facebooku. Fotbalistky SR '19', které loni obsadili na turnaji kubánských jaře v Rusku 7. místo v základní skupině porazili ve středu Uzbekistán 3: 0 av pondělí podlehli ruským vrstevnicím 1: 3. Plánované setkání na úvod Slovenky neodehrály, protože soupeřky z Íránu nepřijeli do dějiště akce.


Branislav Petrovič (trenér fotbalistek ČR do 19 let): "V dnešním zápase jsme poprvé podali výkon, který se přibližoval našim představám, jak by to mělo vypadat. Dívkám musím pogratulovat, v duelu s vyrovnaným soupeřem zabojovali. Těšíme se z vítězství a postupu. "
zdroj: Přečtěte si detailní recenze online sázkových kanceláří

Žádné komentáře:

Okomentovat