pondělí 9. června 2014

Vittek nebude hrát proti Černé Hoře ani Rusku

Návrat Roberta Vitteka do dresu slovenské fotbalové reprezentace se zatím odkládá . Útočník Slovanu Bratislava sice figuruje v nominaci na dvojici mezistátních přípravných zápasů proti Černé Hoře ( pátek 23. května o 20.20 hv Senci ) a Rusku ( pondělí 26. května o 16:00 SELČ v Petrohradě ) , ale pro zdravotní problémy nezasáhne ani do jednoho ze schůzek . S 23 brankami nejlepší kanonýr SR v historii samostatnosti nebyl na úterním srazu v Senci a nezasáhl ani do ligového utkání "modrých " proti FC Nitra ( 2:1 ) . Během úterního měření sil na pastvinách nebyl ani mezi náhradníky .

" Robo by se měl připojit k výpravě , ale určitě nebude k dispozici ani na jeden ze zápasů . Přijde však do Sence popovídat si s reprezentačním trenérem ," řekl pro agenturu SITA manažer komunikace a PR Slovenského fotbalového svazu Juraj Curno .
Jak je známo , kouč národního výběru SR Ján Kozák nebude mít v pátečním souboji proti Černohorcům k dispozici z různých důvodů několik stabilních reprezentantů Martina Škrtela , Marka Hamšíka , Mariána Čišovského , Michala Durise , Matouše Kozáčika , Marka Bakoš , Jana Muchy , Tomáše Hubočan , Kornela salátu , Martina Jakubka , Dušana Švento či Michala Breznaníka .

Žádné komentáře:

Okomentovat