pondělí 9. června 2014

Trnava odehraje domácí zápas 1. předkola EL v Z. Moravcích

Fotbalisté Spartaku Trnava odehrají domácí zápas 1. předkola Evropské ligy 2014 / 2015 na stadionu v Zlatých Moravcích . Ve středu se na tom definitivně dohodli představitelé obou klubů .

"Těší nás velmi korektní a vstřícné jednání ze strany majitele Vion - u Viléma Ondrejka a vedení klubu, kteří se nám snaží vyjít maximálně vstříc . Zlaté Moravce pro nás zajistí takříkajíc zápas na klíč . Budeme tam mít kompletní servis přes pořadatelskou službu, tisk vstupenek , služby související se zápasem , prodej lístků, zajištění VIP prostor, atd. . , "cituje oficiální stránka Trnavčania PR manažera klubu Marka Ondrejka .
Trnava se rovněž dohodla , že v případě postupu do 2. předkola znovu využije stadion Zlatých Moraviec . Ten má kapacitu 3900 míst a téměř celý je krytý . Deset procent musí být podle pravidel UEFA vyhrazených pro fanoušky hostů . Ceny vstupenek ještě nejsou známy .

Zástupci Trnavy jednali i se Senica , ale nedošlo k dohodě. " Jelikož jsme už dále nemohli čekat, rozhodli jsme se pro Zlaté Moravce. Myslíme si však, že to bude velmi dobré řešení pro fanoušky , klub i hráčů, nakolik po dálnici je to z Trnavy 45 minut a čeká tam na nás velmi dobré zázemí a rodinné prostředí , "dodal Ondrejka .

Žádné komentáře:

Okomentovat