pondělí 16. března 2015

Zapsat se do historie je něco velmi speciální

Útočník anglického fotbalového klubu Tottenham Hotspur Harry Kane doufá, že překoná veličiny jako Dennis Bergkamp, ​​Cristiano Ronaldo nebo Robbie Fowler a potřetí za sebou získá titul Hráč měsíce v Premier League.

Jednadvacetiletý Kane vstřelil v březnu už dva góly a betclic doufá, že do konce měsíce přidá další. "Zapsat se do historie je něco velmi speciálního," citovala slova hráče agentura Reuters. Za hráče měsíce února vyhlásili útočníka v pátek, předtím získal i cenu za lede

Mnichů (TASR) - Německý fotbalový šampion Bayern Mnichov nastoupí v sobotním betclic budesligovom zápase na hřišti Werderu Brém i bez brankáře Manuela Neuera. Informovala o tom agentura DPA. Mistr světa podle medializovaných informací není zraněn, trenér Pep Guardiola se ho rozhodl šetřit. V brance Bavorov se tak objeví Pepe Reina, nebo Tom Starke. Suverénnímu lídrovi tabulky betclic budou v utkání chybět také zranění Franck Ribery a Arjen Robben.

Řím (SITA, AP) - Italský prvoligový fotbalový klub FC Parma přišel rozhodnutím národní federace FIGC o další dva body v tabulce nejvyšší domácí dlouhodobé soutěže Serie A 2014/2015 za platební nedisciplínu vůči hráčům. Parmě už v prosinci odebraly jeden bod. Po nejnovějším betclic administrativním opatření má při reálné bilanci 3-3-18 na kontě jen 9 bodů a za předposlední Cesena zaostává o 11 bodů. Pod čarou sestupu do Serie B je o 15 bodů.
zdroj: http://u-sazky.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat