pondělí 9. června 2014

Kozák prozradil sestavu, v brance začne Dúbravka

Trenér slovenské fotbalové reprezentace Ján Kozák prozradil na čtvrteční tiskové konferenci v Senci základní sestavu , kterou pošle na trávník v pátečním mezistátním přípravném utkání proti Černé Hoře . Již před tímto duelem , který začne ve 20.20 h , bylo jasné, že při neúčasti brankářů Jana Muchy , Dušana Kuciaka a Matouše Kozáčika si premiéru v seniorském Bet 365 národním týmu ČR odbude jeden z dvojice Martin Dúbravka , Jan Novota . Šedesátiletý rodák z Matejoviec nad Hornádom pošle od začátku na trávník gólmana dánského Esbjergu Dúbravka , ale druhý poločas odchytal brankář rakouského Rapidu Vídeň Novota .

"Mám představu o sestavě , akorát Miňo Stoch přišel k nám až ve středu av poslední době byl nejvíce vytížen . Věřím, že ho dáme do takového stavu , aby mohl nastoupit . Chci na hřiště poslat takovou základní sestavu : Dúbravka - Pekarík , Gyömbér , J . Ďurica , Čikoš - Pečovský , Guédé - Šesták , Weiss, Stoch - A. Němec , "uvedl před zástupci médií při Slunečních jezerech kormidelník ČR.
" Spokojený budu , když bude plný stadion v Senci , potěšíme fanoušky a dosáhneme úspěšný výsledek , tedy vyhrajeme, " doplnil Ján Kozák .

Žádné komentáře:

Okomentovat