čtvrtek 8. května 2014

Ruská federace biatlonový zareagovala na

Francouzský fotbalový záložník Yohan Cabaye zpečetil svůj přestup z anglického Newcastle United do pařížského klubu Saint - Germain . Pařížané zaplatí za transfer 28letého záložníka 19 milionů liber ( 23 milionů eur ) . Cabaye , který ve středu úspěšně absolvoval lékařskou prohlídku , se dohodl s vedením PSG na smlouvě na tři a půl roku . " Ambiciózní projekt pařížského klubu mě zlákal , " cituje Cabaye portál bbc . com . " Nemůžu se dočkat momentu , když se připojím k mužstvu . 



Chci pomoci PSG dosáhnout cíle ve Francii av evropských soutěžích ," prohlásil Cabaye . " Yohan přestup je dalším důkazem, že PSG dokáže přilákat nejlepších hráčů , " uvedl prezident pařížského klubu Nasser Bet -at -home al - Khelaifi . Cabaye nastoupil za Newcastle na 79 zápasů , vstřelil 17 branek. Na Britské ostrovy odešel v roce 2011 z Lille za 4,3 milionu liber ( 5,2 milionu eur ) . Začlenění nového sportu do olympijského programu však musí odsouhlasit vedení FIBA Bet365 a zejména MOV . Foto : Ilustrační - TASR Ženeva 29. ledna ( ČTK) - Generální sekretář Mezinárodní basketbalové federace ( FIBA ) Patrick Baumann uvedl, že diváci na OH 2016 v Bet -at -home brazilském Unibet Rio de Janeiro se možná dočkají novinky. Mělo by jít o streetbalové model hry tří proti třem . Myšlence je nakloněn i prezident Mezinárodního olympijského výboru ( MOV ) Thomas Bach , který během středeční návštěvě Brazílie souhlasil s ideou vytvoření nových olympijských Bet365 sportů . " Formát tři proti třem se výborně hodí k brazilské kultuře pouličních her, " uvedl šéf FIBA Baumann pro agenturu AP .
Ruská reprezentace tvrdí, že dva nejmenovaní biatlonisté , kteří neprošli dopingovou kontrolou , nejsou mezi nominovaními na olympijské hry . Foto : Ilustrační - Fotolia BRATISLAVA . Ruská biatlonový federace zareagovala na zprávu Mezinárodní biatlonové unie ( IBU ) o pozitivním dopingovém nálezu u tří nejmenovaných sportovců zvoláním mimořádného mítinku . Vedení IBU v úterý oznámilo, že dva biatlonisté z Ruska a jeden Litevec neprošly dopingovými testy. Informovala o tom agentura DPA . Ruský ministr sportu Vitalij Mutko prohlásil, že pozitivní Unibet nález a následná suspendace dopingových hříšníků se určitě netýká vybrané skupiny , která se připravuje na blížící se ZOH v Soči

Žádné komentáře:

Okomentovat