úterý 20. května 2014

Stoch na rozlučkový zápas bývalého spoluhráče z Twente

Slovenská fotbalový reprezentant Miroslav Stoch přijal pozvání svého bývalého spoluhráče z FC Twente Sandera Boschker na jeho rozlučkový zápas . Středočeský rodák byl tahounem mužstva z Enschede při zisku nizozemského titulu v sezóně 2009 / 2010 . Slovák se tehdy na trofeji podílel deseti ligovými brankami

" Velmi rád jsem tuto pozvánku přijal , i když jsem to musel nejprve zkonzultovat s reprezentačním štábem , protože zápas je právě v době najednou . Těším se na známé prostředí z té , řekl bych , pohádkové sezóny, když jsme se stali mistry , ačkoli to jen málokdo čekal . Sander byl naší brankářskou oporou a jeho rozlučkový zápas bude určitě velkou událostí . Věřím, že přijde co nejvíce kluků tehdejšího mužstva, "řekl Miňo Stoch pro oficiální stránku své zastupitelské společnosti Football Service Agency .
futbal / iné

Čtyřiadvacetiletý útočník je v nominaci trenéra slovenské reprezentace Jána Kozáka na dvojici mezistátních přípravných duelů proti Černé Hoře ( pátek 23. května o 20.20 hv Senci ) a Rusku ( pondělí 26. května o 16:00 SELČ v Petrohradě ) . Stoch se připojí k reprezentačním spoluhráčům , kteří se setkají v úterý odpoledne při Slunečních jezerech , až o den později .

Žádné komentáře:

Okomentovat